Цветелина

Славева

Кик Бокс

Цветелина Славева е познато име в българското спортно и медийно пространство. Нейната активна спортна кариера започва и се концетрира изцяло в сферата на кикбокса. Упоритостта и волята на професионалния сътезател многократно изкачват Цветелина на върха в България като републикански шампион. Титлите в нейната витрина са не само от родни турнири, а и от международни състезания.

След интензивния състезателен период тя приключва с успех и друго важно начинание – бакалавърска степен “треньор” в НСА (Национална спортна академия), която е последвана и от магистратура. В момента Цвети се е отдала на любимото си занимание, да помага на хората като кикбокс, кондиционен и функционален треньор, и така вече 8 години. Като част от екипа на Run and Gain Цвети ще помага на всеки, който не само иска да разбере какво представлява кикбокса, но и да се наслаждава на спорта извличайки максимално ползите от него.

Run And Gain Sports Club

Спортни зали за групови занимания в кв. Лозенец. Cross FT, кик бокс, айкидо, функционални тренировки, спортни игри и лека атлетика за деца.

РАБОТНО ВРЕМЕ 24 август
09:00 19:00
ПОСЛЕДВАЙ НИ

© 2017-2018 Run And Gain Sports Club. Всички права запазени.