01
October
2016
Тренирай с карта Multisport

MultiSport карта

ТРЕНИРАЙ В RUN AND GAIN SPORTS CLUB С MULTISPORT КАРТА

Тренирай cross ft (cross-functional training), функционални тренировки, крав мага, кик бокс и айкидо с MultiSport карта в Run And Gain Sports Club на специална цена.

Спортната зала предлага възможност на всички притежатели на MutiSport карта да се възползват от разнообразните групови тренировки, които предлага спортния клуб намираща се в центъра на София.

ГРУПОВИ ТРЕНИРОВКИ С MULTISPORT КАРТА

 

Груповите тренировки са подходящи както за напълно начинаещи, така и за напреднали. Тренировките се провежда под наблюдението на сертифицирани треньори и инструктори по график от понеделник до събота.

MultiSport е програма за социални придобивки, насочена към служителите на дадена фирма, която гарантира достъп до стотици различни фитнес зали, спортни зали или басейни в цяла България. Картата е създадена на базата на месечен абонамент, която ви позволява да посещавате който и да е обект от партньорската мрежа.

Провери дали работодателят ти предлага тази услуга и се възползвай!

Run And Gain Sports Club се намира в кв. Лозенец, ул. Крум Попов 56-58, betahaus | sofia, ет. -1 (срещу 4-то РПУ). Телефон за контакти, информация и резервация – 087 681 4750.