07
August
2018

Summer Bootcamp Run And Gain – July 2018

 

Част от групата след края на сутрешната разгрявка в 6:30

Скъпи приятели,
Tретият спортен лагер по функционални тренировки на Run and Gain вече е в историята. Лагерът се състоя на територията на  НСБ „СПАРТАК“, град Созопол в периода 19 – 22 юли 2018 г.

Бяхме 33-ма надъхани за тренировки приятели, които не спираха да се предизвикват всеки ден. Тренирахме, дори 3 пъти дневно, като се започваше сутрин с лека загрявка на плажа, последвана от тренировка за техника и следобедна за техника и издръжливост. Както традицията повелява – щом сме на море, плажа е задължителен. Между тренировките разхлаждахме мускулатурата в морето, а после отново давахме всичко от себе си в залата.

Мартин дръпна 180 кg

Нашият треньор Илиян Петров и този път беше на ниво с организацията, но и с изненадите.
Първата бе гост-треньорът и абсолютен шампион по кросфит в България при жените – Елина Пашаланова. Сега имахме шанс да почерпим знания от два източника – нашия треньор и професионален спортист – Илиян Петров и спортната машина Елина, която показа нестихващата си енергия в залата. Двамата треньори акцентираха на детайлите, но преди всичко целта беше безопасно и правилно трениране.

Стоян и Ванката разтягат

Втората изненада, е тя бе наистина нещо ново. Разходка с корабче до остров Свети Иван, по време на което имахме възможност да се насладим на красивия Созопол и да се заредим за нови спортни постижения. Благодарим ти, Илияне! 🙂

А на плажа… там бе истинският релакс и време за оценка на постигнатото в залата. Почивката на барбарона с книжка в ръка, разговорите с „колегите по пудовка“ и бордовите игри бяха незаменимо преживяване, което запълни хубавия спомен, който остана за всички от този летен лагер на  Run and Gain. Сега сме в очакване на следващия лагер, който ще е горе в планината, но повече за него ще разкажем скоро.

Повече снимки от нашия летен лагер можете да видите тук