❄️WINTER BOOTCAMP 2020❄️

  • 27.02.2020
  • 09:00 am - 22:00

🏋️‍♀️Яко щанги насред пухкав сняг създават една прекрасна зимна картина ☃️ , в която севернякът навява усещане за жега в мускулите и стичаща се пот по челото. Насред свежестта на студа и спокойствието на планината за поредна година ще разчупим еднообразното ежедневие за няколко дни преливащи от интензивни тренировки в забавления. За спортната ни сигурност ще се грижи екип от опитни треньори ангажиран с нашето физическо развитие, което можеш да ознаменуваш с нови лични рекорди 🏅🏆🎖.

❄️WINTER BOOTCAMP 2020❄️ ще се проведе в дните 27 Февруари – 1 Март 2020 (четвъртък, петък, събота и неделя) в познатата ни спортна база „Белмекен“. Условията, въздухът и надморското равнище на комплекса са били легалния допинг на поколения български спортисти от всякакъв ранг. Храната в базата е на отлично ниво, за да ни зареди с калории преди и след спортни занимания, а гледките и природата нямат аналог.

Записвания може да направите на място в RUN&GAIN СТЕНАТА 🧱. Побързайте, защото броят места е ограничен до 30, а вариантите са:

🎟Ранно записване – 350 лв (от които 150 лв капаро до 15 декември)
🎟Нормално записване – 400 лв (от които 200 лв капаро до 15 януари)
🎟Късно записване – 450 лв (плащане от 16 януари до 10 февруари)

Пакетът за ❄️WINTER BOOTCAMP 2020❄️ включва:
– 4 дни (3 нощувки) пълен пансион
– Разнообразни тренировки с професионални треньори: групови, отборни, технически и за проверка на силовите показатели
– Професионално спортно оборудване Eleiko
– Спортен комплекс с многофункционални зали
– Денонощен охраняем паркинг за автомобили
– Зони за отдих и възстановяване: сауна, басейни и др.
– Допълнителни забавления – шах, табла, бадминтон, тенис на маса, билярд

Съществува опция за настаняване ден по-рано, включваща допълнителна нощувка на 26 Февруари, срещу 80 лв доплащане към съответния вариант.