Отворени тренировки в Декатлон

  • 26.02.2017
  • 12:00 - 13:00
  • вход свободен

В последната неделя на февруари спортен клуб Run and Gain “окупира” най-големия спортен магазин от веригата Декатлон, превръщайки го в огромна тренировъчна зала за групови занимания, където ще се проведат по едно и също време функционална тренировка, лека атлетика за деца и айкидо.

Записванията са вече в разгара си, но все още има места. Единствено, което трябва да направите е да следвате линка по-долу и да попълните кратката форма за регистрация.

>> РЕГИСТРАЦИЯ

ФУНКЦИОНАЛНА ТРЕНИРОВКА

Функционалната тренировка е леката форма на станалите популярните в спортен клуб Run And Gain тренировки Cross FT (Cross-Functional Training) комбиниращи кросфит и функционалната тренировка, водени от главния треньор на клуба Илиян Петров.

Функционалните тренировки ще стартират със загряващ комплекс, а основната част включва комплекс от упражнения със свободни тежести, работа със собствено тегло, коремни преси, лицеви опори, различни типове напади, скокове на въже, работа с дискове и още много други.

Функционалните тренировки са подходящи, както за активно спортуващи и подрастващи, така и за хора с минимален спортен стаж, но имащи желание и мотивация да тренират.

ЛЕКА АТЛЕТИКА ЗА ДЕЦА

За най-малките спортисти сме подготвили забавни и интересни игри водени от треньорът Живко Петков включващи основни упражнения и движения от леката атлетика, като бегови упражнения, скокове от място и щафетни игри. За целта ще обособим детски спортен кът, на който да се забавляват вашите малчуганите, докато техните батковци и каки, татковци и майки тренират функционално.

Леката атлетика за деца е подходяща за деца от 5 до 12 г. възраст.

АЙКИДО

Традиционно бойно изкуство Айкидо е подходящо за хора от всякакви възрасти. Айкидо е съвременна форма за развитие на духа и тялото, основаваща се на традиционните методи за самозащита на древните самураи.

Комбинираната тренировка по Айкидо за деца и възрастни ще бъде проведена от Сенсей Мирослава Карайотова, 2-ри Дан по време, на която ще бъдат димонстрирани основни айкидо техники от трениращите в Клуб Айки Рей Доджо София, а в края на практиката ще има игри за малките участници и демонстрация.

Айкидо тренировката е подходящо за деца над 5 г., както и за възрастни.

МЯСТО: ДЕКАТЛОН ВИТОША
ДАТА: 26 ФЕВРУАРИ 2017 (НЕДЕЛЯ)
НАЧАЛО НА ТРЕНИРОВКИТЕ: 12:00 – 13:00 Ч.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЕТО ВИЖТЕ  И ТУК

Място

Decathlon – Витоша

Магазин Декатлон - Витоша София, ул. Олимпийска 4