Силова тренировка за душата

  • 22.10.2018
  • 04:30 pm - 06:00 pm
  • 25 ЛВ

За нас от Run and Gain е мисия да се грижим за вашия качествен живот – с разнообразни тренировки, които поддържат здрав дух в здраво тяло. Всички ние сме част една голяма общност, която заедно спортува, забавлява се и се наслаждава на качествен живот.

Щастливи сме да обявим, че Run and Gain e първата зала за групови тренировки в България, която застава зад темата за храненето и емоциите. 

В стремежа към съвършеното тяло сме свикнали да отделяме голямо внимание на храната, която приемаме. Избираме храни с пълен набор аминокиселини, „бавни“ въглехидрати, ненаситени мазнини, фибри и т.н. Четем и се информираме за правилните хранителни комбинации и точния момент, в който да ги приемем, за да осигурим благоприятна среда за прогрес на нашето тяло. Всичко това е страхотно, но дали сме толкова стриктни в грижата за емоционалния си свят?

Заповядайте на Силова тренировка за душата и ще разберете повече за невидимите причини за напълняването, за връзката между храната и емоциите, за справянето с трудностите при спазване на режим. Ще научите защо понякога въпреки положените усилия, тялото не реагира по желания от нас начин.
Също така ще  споделим конкретни насоки как да постигнете оптимални резултати – удовлетвореност и удоволствие, не само във спорта, но и в живота.

Водещи: Психотерапевтичният екип на Живот на килограм, проект за превенция на хранителни разстройства..

Живот на килограм” е в топ 5 на най-добрите социални проекти за 2018г., избран сред над 200 други от “Промяната социална инициатива на фондация “Reach for changeи Нова Броудкастинг Груп.  За последните  две години имат проведени над 30 лекции по темата с над 5000 посетители.

КОГА: 10 ноември 2018 (събота), 16,30ч.

КЪДЕ: Run and Gain, зала Якубица, ул. Якубица 23

БИЛЕТИ:  Могат да бъдат закупени на място или от някоя от залите на Run and Gain- ул. Якубица 23 или Бетахаус ет, -1.

Цена на лекцията: 25лв

Цена на лекцията и групова тренировка: 35лв или 25лв с карта Мултиспорт.

След сесията желаещите ще могат да се възползват от групова тренировка.

Място

Run and Gain Sports Club – Yakubitsa

ул. "Якубица" №23, гр. София 1164