Бягане в подкрепа на Wings for Life

  • 07.05.2017
  • 02:00 pm - 05:00 pm

Спортен клуб Run and Gain и всички, който искат да станат част от уникалното световно събитие, организирано от Wings for Life, в подкрепа на лечението на гръбначните травми и заболявания, могат да се включат в организираното бягане на 07.05.2017 г. /неделя/ от 14.00 ч. до 17.00 ч. в парк Борисовата градина.
Приканваме всички, които имат желание да подкрепят инициативата в отбора на спортен клуб Run and Gain да заповядат в 13.30 ч. на езерото Ариана. Единственото условие е да носят със себе си позитивни емоции :))
Събитието ще бъде подкрепено от популярни личности в сферите на спорта, изкуството и др.
Wings for Life има специално разработено приложение и всички ние в България можем да станем благодетели на световната кауза. Приложението дава възможност да бягаме за тези, които не могат, където и да се намират по света!
В ролята на “финиш линия” влиза специална кола-преследвач, която 30 минути след началото на състезанието, ще тръгне от старта като постепенно ще увеличава скоростта си, докато не достигне всички бегачи.
Спортен клуб Run and Gain ще направи своята традиционна загрявка преди началото на състезанието, така че да бъдем максимално подготвени за самото предизвикателство.
Очакваме Ви!

Място

парк Борисова градина

парк Борисова градина