28
May
2017

Run And Gain is added to Legion Run

През изминалата година спортен клуб Run and Gain се включи и организира разнообразни събития.
Ето че дойде време и за едно от най-дългоочакваните ни събития – включването на отбор Run and Gain в Legion Run, събитие от най-популярните и предизвикателни на планетата ни.
“Legion Run е много повече от бягане с препятствия, това е незабравимо приключение за пораснали. Вълнуващо, кално и забавно изживяване, адреналинът от което ще държи теб и приятелите ти дни, седмици, дори години наред. Всяка част от трасето подлага на изпитание духа и тялото ти и изисква работа в екип. Ще тичаш, ще скачаш, ще пълзиш, ще спринтираш, ще висиш и ще помагаш на останалите да правят същото. Ще джапаш доволно в калта като малко дете и ще пресечеш финала рамо до рамо с хиляди други! Ще имаш драскотини и натъртвания, но ще се усмихваш. И на финала просто няма да си същият.”
Спортен клуб Run аnd Gain ще бъде представляван от 10 активно трениращи представители, заедно с един от треньорите на заниманието Cross FT.
Спортен клуб Run аnd Gain пожелава на своите представители да си направят едно запомнящо се предизвикателство с много усмивки, кал, драскотини и без никакви травми.