10
June
2020

Повече от спортен лагер

Summer BOOTCAMP 2020

9-12 Юли 2020 в Sport Generation с. Лозенец

Ето че дойде това време от годината, в което бриза на нови лични постижения и споделени мигове със спортни другари достигат и до полите на Витоша. Тези от нас, които взеха участие в спортния лагер на Run&Gain, сигурно още си спомнят за моментите на радост, а и приливи на смях (най-вече на гърба на обитателите на 210-та стая) от миналото горещо лято. Заредени с нови идеи и енергия, нашите треньори Илиян и Катето, подпомогнати от повелителката на щангата Блага, ще ни помогнат да отключим нови висоти в любителския кондиционен спорт в периода 9-12 Юли.

Да избягаме за един четиридневен спортен уикенд от жегата на столицата и да си създадем жега в мускулите с кондиционни и функционални тренировки, стречинг и вдигане на тежести всеки ден, и то по няколко пъти. Очакват ни разнообразни екипни игри, яко комплекси от бърпита, щанги, кутии, дъмбели и др, детайлна корекция в изпълнението на олимпийските движения в вдигането на тежести, здраво разтягане и много смях в лагера на Sport Generation в с. Лозенец.

Участието в лагера ви дава възможността да тренирате 4 дни в спортен комплекс с уникална инфраструктура и зала за провеждане на тренировки която е над 800 кв. м. Пакета включва 3 нощувки на пълен пансион (закуска, обяд и вечеря), много екипни игри, а за разлика от нас автомобилите ни ще могат да си починат и то на сигурно в денонощния охраняем паркинг на комплекса.

Цените за участие са обявени във Facebook страницата на събитието и ако имате конкретни въпроси или нужда от повече инфорамция, не се колебайте да ни пишете.

 

Comment
0

Leave a reply