31
May
2017

Карта Sodexso Sport Pass


ТРЕНИРАЙ В RUN AND GAIN SPORTS CLUB С SODEXO SPORT PASS КАРТА 

Тренирай Cross FT (cross-functional training) и Кик Бокс с своята Sodexo Sport Pass карта в спортен клуб Run And Gain на специална цена.

Спортната зала предлага възможност на всички притежатели на Sodexo Sport Pass карта да се възползват от  групови тренировки по Кик бокс и Cross FT, които предлага спортния клуб намираща се в центъра на София.

Груповите тренировки са подходящи както за напълно начинаещи, така и за напреднали. Тренировките се провежда под наблюдението на сертифицирани треньори и инструктори по график от понеделник до събота.

Sodexo Sport Pass е програма за социални придобивки, насочена към служителите на дадена фирма, която гарантира достъп до стотици различни фитнес зали, спортни зали или басейни в цяла България. Картата е създадена на базата на месечен абонамент, която ви позволява да посещавате който и да е обект от партньорската мрежа.

Провери дали работодателят ти предлага тази услуга и се възползвай!

Run And Gain Sports Club се намира в кв. Лозенец, ул. Крум Попов 56-58, betahaus | sofia, ет. -1 (срещу 4-то РПУ). Телефон за контакти, информация и резервация – 087 681 4750.